ELVENASSIN

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN ELVENMOORDENAAR


Zorg dat de Orks het kasteel van de Elfen niet binnenkomen!

Pak je bogen!


Boogschutters, naar jullie posten! De Orks bedreigen ons dorp en staan aan de poorten van het Elfenkasteel! Bewapen jezelf met je beste boog, sluit je aan bij je toren en maak je klaar om de vijandelijke wezens tegemoet te treden! Maar wees op je hoede, deze vreselijke wezens zullen alles doen om ons land binnen te dringen.

En ze lijken goed voorbereid te zijn om precies dat te doen...

Net als Legolas in The Lord of the Rings, trek je pijl en boog en verdedig de eer van je dorp!

Laat ze je niet neerhalen, verdedig onze mooie stad!

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

De secundaire joystick configureren

1. Hoofdmenu

2. /

3. Systeemmenu

4. Een pijl inkepen

5. /

 Joystick configuratie

1 Hoofdmenu

2.selecteer een pijl

3. Systeemmenu

4. /

5. /

TIPS & ADVIES

Ben je linkshandig? Vergeet niet om naar "Instellingen" te gaan voordat je een spel start. Verander dan de dominante hand en keer terug naar het hoofdmenu door op "terug" te klikken.
Je kunt speciale pijlen selecteren door het pad (knop 2) op de joystick van de boog ingedrukt te houden en omhoog, omlaag, naar links of naar rechts te bewegen. Deze pijlen zijn krachtiger, maar hebben wel een oplaadtijd.
Om een pijl te lanceren, breng je hem eerst dicht bij je boog. Houd dan de trekker (knop 4) ingedrukt op de hendel die de pijl bestuurt. Boots de natuurlijke beweging van het boogschieten na door de hendels van elkaar af te bewegen om de pees aan te spannen. Richt op je doel en laat dan los om te schieten!

Boek nu je VR-ervaring!

Elfenmoordenaar!

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.