SANCTUM

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN HET SANCTUMSPELHet is een goed idee om weg te blijven van bepaalde donkere plekken in de wereld, plekken waar al je angsten vorm kunnen krijgen.


Ontdek de duistere wereld van Sanctum


Het is raadzaam om uit de buurt te blijven van bepaalde duistere plekken in de wereld, plekken waar al je angsten vorm kunnen krijgen. Een oude vriendin en gevaarlijke medeavonturier heeft je net een brief gestuurd waarin ze je om hulp vraagt. Ze heeft het over verdwijningen in de bossen van de regio en je zult zelf op onderzoek uit moeten gaan.

Pas op, want als je oog in oog komt te staan met de oude kracht die sluimert onder een oud verlaten klooster, zet je niet alleen je leven, maar ook je ziel op het spel. Dit sombere heiligdom heeft vreemde geheimen.

Ontdek de nieuwe generatie virtual reality avonturen en Escape Games bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo!

Ideaal om quality time door te brengen met vrienden en familie.

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1 Help / Bel uw VR-operator

2. Teleport

3. /

4. Een object gebruiken

5. /

TIPS & ADVIES

Een game duurt gemiddeld een uur. Vraag je VR-operator naar het spelrecord. Je zult heel snel en sluw moeten zijn als je het wilt verslaan en naar de top van het klassement wilt klimmen!

Een game duurt gemiddeld een uur. Vraag je VR-operator naar het spelrecord. Je zult heel snel en sluw moeten zijn als je het wilt verslaan en naar de top van het klassement wilt klimmen!

Volg de tutorial aan het begin van het spel en luister naar de instructies die je VR-operator je ter plekke geeft.

Als je je wilt verplaatsen, moet je je aanwijzer op de grond richten.

Als je vastloopt, aarzel dan niet om op het helpsymbool en het telefoonsymbool te drukken. Hierdoor verschijnen een aantal gemarkeerde hints

Boek nu je VR-ervaring!

 Sanctum !

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.