THE PRISON

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN HET SPEL THE PRISON


Je bent erin geluisd en vals beschuldigd! Voer je ontsnappingsplan uit en ontsnap uit deze gevangenis met de hulp van je vrienden die nog vrij zijn;


Ontdek de corrupte wereld van The Prison


Jullie politiekorps bestrijdt al jaren criminele organisaties en neemt geen gevangenen. De laatste grote operatie heeft verschillende corrupte politiehoofden ten val gebracht. Maar het is maar een kleine stap van glorie naar ondergang. Je bent erin geluisd en gevangen gezet op valse beschuldigingen. Je vrienden zijn nog steeds vrij. Het ontsnappingsplan is klaar en nu heb je alle moed, sluwheid en geluk nodig die je kunt verzamelen om je vrijheid te herwinnen en je naam te zuiveren. Ga door met je strijd voor gerechtigheid!

Ontdek de nieuwe generatie virtual reality avonturen en Escape Games bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo!  

Ideaal om quality time door te brengen met vrienden en familie.

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1 Help / Bel uw VR-operator

2. Teleport

3. /

4. Een object gebruiken

5. /

TIPS & ADVIES

Een game duurt gemiddeld een uur. Vraag je VR-operator naar het spelrecord. Je zult heel snel en sluw moeten zijn als je het wilt verslaan en naar de top van het klassement wilt klimmen!

Een game duurt gemiddeld een uur. Vraag je VR-operator naar het spelrecord. Je zult heel snel en sluw moeten zijn als je het wilt verslaan en naar de top van het klassement wilt klimmen!

Volg de tutorial aan het begin van het spel en luister naar de instructies die je VR-operator je ter plekke geeft.

Als je je wilt verplaatsen, moet je je aanwijzer op de grond richten.

Als je vastloopt, aarzel dan niet om op het helpsymbool en het telefoonsymbool te drukken. Hierdoor verschijnen een aantal gemarkeerde hints

Boek nu je VR-ervaring!

 The Prison!

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.