Soir draait helemaal om ons!

So soir praat over VR-Hut!

Soir vertelt over VR-Hut! Het is niet altijd gemakkelijk om iets te vinden om het hele gezin bezig te houden tijdens de vakantie. Gelukkig hoef je niet altijd ver te gaan voor een andere omgeving: op een steenworp van Brussel, in Waterloo bij VR-Hut.

Soir vertelt over VR-Hut! 

Dit is wat So soir over ons zei: 

"VR Hut - Het RV-centrum van Waterloo moet je absoluut uitproberen! "

Een paar maanden geleden opende op een steenworp afstand van Brussel een nieuw virtual reality centrum zijn deuren. een nieuw virtual reality centrum: VR Hut ! Het geesteskind van de oprichter van BelwatechVooral dit frisse nieuwe merk trok onze aandacht.

We wilden weten wat de toegevoegde waarde van dit spel was en vooral welke herinneringen het zou oproepen. Dus duik in de strijd, word een trol-dodende boogschutter of overleef golven zombies. Of je nu alleen speelt of met een vriend, het wordt gegarandeerd een hoop plezier!

Voor iedereen!

Wanneer we VR-Hutwerden we begroet door Matthieu, de manager van het pand. Hij nodigde ons meteen uit in een van de 12 kamers die zijn ontworpen om gebruikers onder te dompelen in de unieke ervaring van virtual reality.

Toen we de zaal binnenkwamen, namen we plaats. De zaal was verdeeld in 4 secties met een grens op de vloer. Uiteraard was dit van tevoren berekend om de 3 andere spelers in de kamer niet te storen of hun 'speelruimte' te betreden.

De beschikbare spellen bieden verschillende speelstijlen. Allereerst kiezen we voor Onward, een oorlogsspel waarin je 2 tegen 2 vecht.

"VR-Hut legt de nadruk op comfort tijdens hun sessies".

Voor oudere kinderen is het virtual reality-centrum VR-Hut in Waterloo zal fans van ontsnappingsspellen en virtual reality-ervaringen zeker bevallen.

Wilt u meer weten over wat Sosoir over ons te zeggen had? 

Klik hier voor meer informatie: http://bit.ly/2YYysyT 

Aarzel niet om ons te volgen op sociale netwerken: Facebook of instagram. We posten regelmatig nieuwe spellen en lopende promoties in ons centrum.



Elvenmoordenaar | Een buitengewone ervaring!