CADEAUBON


Bestel je cadeaubon

Het perfecte cadeau voor plezier, lachen en reizen


Op zoek naar een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen?

Relatiegeschenk? Vaderdag? Moederdag? Verjaardag? Communie? Kerstcadeau? Sinterklaas? Er is geen betere gelegenheid om een VR-HUT cadeaukaart te geven!

Met onze cadeaukaart geven we dromen, avontuur en plezier cadeau! Laat je vrienden, familie of geliefde virtual reality ontdekken en verras ze met een onvergetelijk moment van avontuur en ontsnapping.

Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan games voor alle leeftijden en stijlen, dus er is voor ieder wat wils.

Verkrijgbaar in twee superpraktische formaten, digitaal of fysiek, aan jou de keus om de cadeaukaart te kiezen die bij je past, om het hele jaar door te geven of om meteen onder de kerstboom te leggen!

Mijn cadeaubon bestellen

Bestel je cadeaubon

Digitaal formaat

Kies de waarde van je cadeaubon in digitaal formaat, vanaf €30.

Na betaling wordt je cadeaubon direct per e-mail naar je toegestuurd en hoef je hem alleen nog maar naar de ontvanger te sturen. Het duurt slechts vijf minuten;

Selecteer bedrag

Fysiek formaat

Bestel een cadeaubon voor het bedrag van je keuze, vanaf €30.

De cadeaubon wordt gratis bezorgd. Zodra de postbode komt, kun je iemand heel blij maken! Waar wacht je nog op?


Selecteer bedrag

Virtuele avonturen voor iedereen


Wil je het opnemen tegen hordes bloeddorstige zombies, je kasteel verdedigen tegen Orcs en andere magische wezens of je vrienden uitdagen voor onvergetelijke Escape Games in alle veiligheid? Niets is onmogelijk bij VR-Hut! Van schietspellen tot epische avonturen, of je nu een hardcore gamer bent of een beginner, er is altijd wel een spel dat bij je past bij VR-Hut.

VR-Hut kaarten om af te drukken

Je hebt gekozen voor een digitale cadeaukaart en je hebt de juiste keuze gemaakt! Print nu je GIFT CARD uit om als tastbaar cadeau te geven aan je collega's, vrienden of familieleden. 

Je kunt deze kaart in een envelop doen, de waarde van de cadeaubon die je hebt besteld erbij zetten, de code van de cadeaubon erbij zetten en de geldigheid erbij zetten (1 jaar vanaf je aankoop);

Het is een gepersonaliseerd cadeau dat zeker in de smaak zal vallen!

Kaart downloaden

Bestel je cadeaubon 

vr hut cadeaubon