Bij VR-Hut willen we virtual reality toegankelijk en leuk maken voor iedereen. Onze speelruimtes zijn afgezet om ongelukken te voorkomen. Een operator zorgt er ook voor dat je spel soepel verloopt.

De aanbevolen minimumleeftijd voor onze ervaringen is 7 jaar. Virtual reality-headsets zijn niet ontworpen voor kinderen en zijn niet geschikt voor jongere kinderen. Sommige van de indrukwekkendere ervaringen worden niet aanbevolen voor jongere kinderen;

Je vindt alle apparatuur die je nodig hebt bij VR-Hut. Als je komt, vergeet dan niet kleding mee te nemen waarin je je prettig voelt en waarin je je comfortabel kunt bewegen.

Nee. De technologie heeft een lange weg afgelegd en de apparatuur bij VR-Hut zorgt voor een soepele, comfortabele ervaring. Bepaalde meer dynamische ervaringen worden echter aanbevolen voor mensen die al bekend zijn met VR. Ons team staat klaar om je te adviseren over de meest geschikte ervaring voor jou.

Nee, je hoeft je spel niet van tevoren te kiezen als je je sessie boekt. Maar als je onze catalogus wilt ontdekken, raadpleeg dan de tab "Spelletjes" op onze website.

Helemaal niet! In feite zijn de meeste van onze klanten gezinnen met kinderen of vrienden die zich in hun vrije tijd willen ontspannen. Bovendien bieden we niet alleen videogames aan, maar ook Escape Games en meer gezinsgerichte ervaringen.

Nee, de virtual reality headsets die bij VR-Hut worden gebruikt zijn zo ontworpen dat je je bril op kunt houden. Het kan echter comfortabeler voor je zijn om contactlenzen te dragen, dus het is aan jou om naar eigen inzicht te experimenteren.

Bij VR-Hut kun je contant betalen of met een creditcard of bankpas.

Het is heel goed mogelijk om een factuur voor je bedrijf te krijgen van VR-Hut. Geef ons je facturatiegegevens en wij zorgen voor de opvolging van de factuur. Interesse in het organiseren van een activiteit voor je bedrijf? VR-Hut biedt u ook formules speciaal ontwikkeld voor Teambuilding en Bedrijven.

Om je spel te garanderen en onnodig reizen te voorkomen, moet je je sessie reserveren. Je kunt direct boeken via onze websitedoor de datum en tijd van je keuze te selecteren.
De keuze van het spel is in dit stadium echter niet verplicht, en het is natuurlijk mogelijk om je ervaring tijdens je bezoek aan de VR-Hut te kiezen.

Natuurlijk kan dat! Als je je ooit moe voelt tijdens je sessie, aarzel dan niet om een van onze teamleden te waarschuwen. Er staan sofa's voor je klaar om op te ontspannen.

VR-Hut is een virtual reality entertainmentcentrum met 5 kamers, elk met 4 headsets. Het centrum biedt een scala aan spellen zoals escape rooms, actiespellen en meer. Deze spellen kunnen alleen of in groepen worden gespeeld en elke sessie duurt een uur.

Virtuele realiteit is een technologie die mensen onderdompelt in een volledig kunstmatige wereld die digitaal is gecreëerd. Het is de reproductie van een echte wereld of, integendeel, van een volledig denkbeeldig universum. De ervaring is visueel, auditief en in sommige gevallen haptisch.

Om je sessie te boeken, ga je online via de " Tarieven "of telefonisch op 02 319 08 32

Je kunt de experimenten alleen spelen of met maximaal 10 andere spelers.