Onze VR-Hut kamer


RESERVEER MIJN SPEL 

VR-Hut: virtual reality-ruimte en recreatiecentrum in Waterloo


VH-Hut is een vrijetijdscentrum op een paar minuten van Brussel in de gemeente Waterloo. Het biedt een grote verscheidenheid aan virtuele realiteit spelletjes die alleen of met anderen kunnen worden gespeeld. Het is de ideale plek voor individuen die plezier willen maken met vrienden en familie, of zelfs verjaardagen, vrijgezellenfeesten, enz. willen organiseren, maar ook voor professionals die hun teamcohesie willen ontwikkelen door middel van een leuk en onderhoudend spel. Teambuilding.

Met een aanbod van bijna 30 spellen is er voor elk wat wils. VR-Hut heeft twee grote spelfamilies, de eerste zijn arcade-spellen (zoals schietspellen) waarbij de woorden 'stoom afblazen' en 'plezier' de spellen samenvatten. Bij de tweede, 100% virtuele Escape Games, draait het meer om 'denken' en 'teamwork'.

De geschiedenis van VR-Hut

Gecreëerd door Arnaud Percy opende VR-Hut zijn deuren in oktober 2018. Ideaal gelegen in Waterloo nabij afrit 26 van de Brusselse ring en met gemakkelijke parkeergelegenheid voor gamers aan de achterkant van het gebouw, is onze VR-Hut ruimte slachtoffer van zijn eigen succes.  

Eind 2018, minder dan een jaar na de opening, besloot het bedrijf uit te breiden en verdubbelde het de speelruimte van 300 naar 600 m en van 8 naar 21 helmen (apparatuur die wordt gebruikt om virtual reality-spellen te spelen).


Sinds september 2021 is de fakkel overgenomen door Arnaud Michel. Arnaud, manager van VR-Hut. Hij doet een beroep op een tiental studenten die er zijn om de games uit te leggen, je in de stemming te brengen en je te begeleiden als je dat nodig hebt. Zo kun je genieten van een onvergetelijke ervaring in onze virtual reality-ruimte.Wat biedt VR-Hut?

Ter plaatse in onze camperruimte


VR-Hut biedt spellen en ervaringen in virtual reality. Uitgerust met een VR-headset kun je alleen of met andere spelers spelen. VR-Hut is een geweldige manier om plezier te hebben met vrienden of voor bedrijven om teambuildingevenementen te organiseren.

Je kunt virtual reality uitproberen via een breed scala aan spellen en ervaringen van allerlei aard. Ontdekkingen, interactieve video's, spellen voor kinderen, schietspellen, actie, avontuur, enz ...

Buiten: VR in je eigen huis!

VR-Hut biedt ook evenementen aan in je bedrijf of bij je thuis voor een evenement of verjaardag.

Wij zorgen voor alles: we brengen onze headsets, een prieel, zintuiglijke ervaringen en spelletjes mee.

We kunnen ons opstellen in een tuin, een grote woonkamer, een garage, kantoren of een evenementenruimte. We hosten het evenement zo lang als je wilt.  

We hebben nodig: 

  • een stopcontact 
  • wifi (niet verplicht)
  • 9 vierkante meter per VR-helm. (3m x 3m is ideaal)
  • Een (of meer) van onze super entertainers om je op te warmen!


Elke gebruiker heeft zijn eigen spelruimte. Ze kunnen vrij rondlopen en het allerbeste ervaren in traditionele virtuele realiteit. De gebruikte apparatuur (HTC VIVE PRO virtual reality headsets) is state-of-the-art en biedt een totale onderdompeling en realisme.

Vind ons op sociale netwerken Je kunt al ons nieuws volgen op sociale netwerken. We hebben een pagina Facebook en Instagram

Als je meer informatie wilt over ons centrum of over virtual reality in het algemeen, neem dan contact op met contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.