TEAMBUILDING Bedrijven


TEAMBUILDING BOEKEN 

Organisez votre événement d'entreprise avec VR-Hut !

Teambuilding op onze locatie in Waterloo

Ben je op zoek naar een originele ervaring om de cohesie en teamgeest in je bedrijf te versterken? Kom en beleef meeslepende avonturen die je op een heel nieuwe manier laten samenwerken en communiceren. Onze virtual reality-ruimte biedt comfortabel plaats aan maximaal 100 personen, met een bar, en we kunnen uw evenement verrijken met een reeks cateringopties die passen bij uw behoeften. Ontdek een nieuwe manier om de banden tussen collega's te versterken en onvergetelijke momenten te beleven.


Teambuilding bij jou thuis!

Wil je VR in je bedrijf? Ook dat is mogelijk! We komen naar je toe met Meta Quest headsets om animaties van hoge kwaliteit te maken voor je personeel;

Ontdek VR-Hut buiten 

Cohesie en solidariteit

Er gaat niets boven een potje virtual reality met je collega's omdeteamgeesten -cohesie te versterken! Onze spelcatalogus biedteen groot aantal ervaringen die jullie samen aan het werk zetten;

Capaciteit voor maximaal 100 deelnemers

VR-Hut is geschikt voor groepen van 2 tot 100 deelnemers (20 spelers tegelijk). Voor groepen met meer dan 20 deelnemers bieden we afwisselende spellen, zodat iedereen het meeste uit de ervaring haalt.

Lounge en privékamer

Maak het jezelf tussen de sessies door gemakkelijk op een van de banken in onze loungeruimte. Maak gebruik van de bar, met snacks en verfrissingen. We hebben ook een vergaderruimte beschikbaar op aanvraag.

Catering service op aanvraag

VR-Hut regelt alles. We kunnen een beroep doen op een cateringservice als je dat wenst, en we kunnen ook zorgen voor de set-up. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten.

Bij ons... of bij jou!

Organiseer teambuilding in uw kantoren! VR-Hut komt naar de locatie van je keuze, met de nodige apparatuur om je een flexibele VR-ervaring op maat te bieden. Let op: houd rekening met ongeveer 9m2 per station voor optimale omstandigheden;

Ontdek onze cadeaubonnen voor uw werknemers!

Laat je werknemers profiteren van onze cadeaubonnen vanaf €30. Je kunt je werknemers VR-Hut cadeaubonnen geven zodat ze met hun geliefden kunnen komen of terugkeren.

Nos formules chez VR-Hut


Just Play*

30€/pers. TTC

Découvrez l'univers captivant de la réalité virtuelle et renforcez les liens d'équipe tout en vous amusant. Que vous choisissiez de collaborer ou de rivaliser, une expérience immersive vous attend, garantissant un moment de cohésion inoubliable. Venez en petit ou en grand groupe pour 1h de réalité virtuelle !

Taille du groupe : De 2 à 80 personnes

Inclus :

 • Expérience de la planche pour tous (2min/pers)
 • 1h de jeu/pers.
 • Chips et cacahuètes
 • Accès au bar, aux consoles vintages (PS1, Nintendo), au lounge (200m²)

Temps sur place : 1h30/2h


Demander un devis


Play More*

45€/pers. TTC

Le Play More allie collaboration dans un premier jeux et une bonne dose de défouloir ensuite. C'est LA formule parfaite pour votre évènement chez VR-Hut. 

Notre coups de coeur : 1h d'escape game en réalité virtuelle (cohésion/collaboration) + 30min de jeu d'arcade/tir (pour se défouler). 

Taille du groupe : De 2 à 80 personnes

Inclus :

 • Expérience de la planche pour tous (2min/pers)
 • 1h de jeu d'aventure et 30min d'un jeu d'arcade
 • Chips et cacahuètes
 • Accès au bar, aux consoles vintages (PS1, Nintendo), au lounge (200m²)

Temps sur place : 2h/2h30


Demander un devis


Play Private* 

600€/heure TTC

Privatiser notre salle pour un événement de qualité. Faites découvrir l'univers de la réalité virtuelle à votre équipe, vos prospects ou vos clients pour un événement original et riche en émotions. Une formule idéale pour les groupes à partir de 17 personnes. De nombreuses options sont disponibles en fonction de vos besoins spécifiques.

Taille du groupe : 

De 17 à 80 personnes

Inclus :

 • 1h de jeu/pers
 • Expérience de la planche + simulateur de chasse
 • Salle privatisée
 • Salle de réunion
 • Chips 
 • Expériences sensorielles dans le lobby


Demander un devis

TIPS : 

 • 20 joueurs vont pouvoir jouer simultanément 
 • Comptez 1h de jeu de par groupe de 20 personnes. Si vous êtes 32 par exemple, il faudra prévoir d'être 2h dans les jeux minimum pour que tout le monde puisse jouer 1h (prévoir 2h30/3h sur place)
 • Si tel est le cas, pas d'inquiétude. En plus de vivre des expériences sensorielles dans le lobby avec nous, si des casques sont libres dans nos salles de jeu, nous lançons des jeux d'arcade par session de 30 min pour occuper un maximum de personnes. Mais aussi :  les consoles de jeu vidéo vintage, le bar, ainsi qu'espionner les collègues dans les casques,... 
 • Pour avoir un planning exact dans l'organisation de votre journée, et qu'on soit "relax", ajoutez toujours 45min/1h au temps de jeu réservé : si vous avez choisi 1h30 de jeu par personne, estimez que vous serez 2h30 sur place (pour les groupes de moins de 20 pers)  : briefing, placer les joueurs, pause, boissons, expérience de la planche, ...

* Nos options : 

 • Forfaits boissons (àpd de 7€/pers/heure)
 • Formule de catering (àpd 20€/pers)
 • Piste de pétanque intérieure 
 • Tireuse à bière
 • Branding à l'image de votre entreprise (drapeaux, roll-up, signalétiques,...) 
 • Projection de vidéos VR/3D de votre entreprise dans nos casques 
 • Salle de réunion
 • Prestataires externes de votre choix

Toutes nos options peuvent être incluses dans chaque formule. 

Un teambuilding dans vos locaux

Faites de vos événements professionnels des moments de teambuilding mémorables avec VR Hut ! Transformez vos séminaires, salons ou soirées d'entreprise en aventures virtuelles uniques. Nous apportons l'excitation de la réalité virtuelle directement à votre événement, offrant une expérience interactive et immersive. Nos animateurs assurent une expérience sans faille chez vous ou dans vos locaux. 

Plus d'informations

Onze VR-ervaringen

Heb je geen bepaalde ideeën of wensen als het gaat om het kiezen van je camperervaring? Laat ons team je begeleiden.

Dompel jezelf en je collega's onder in de wereld van Escape Games, waar jesolidariteit encohesie moet tonen om de raadsels op te lossen.
De meerdynamische arcadespellen geven je team eenunieke ervaring die hen meer verenigt dan ooit!

Schieten, puzzelen, actie, simulatie, er isaltijd wel een ervaring diebijje pastbij VR-Hut.

Je hebt genoten van je teambuilding Geef je mening!

Ik raad het 100% aan!


Ongelooflijke ervaring en TOP adres voor een teambuilding! Het team is erg gastvrij en de spellen zijn briljant! Ik raad het 100% aan!

Anais

Zeer prettige ervaring 


Erg leuke ervaring in de VR-Hut.

Het personeel is uiterst vriendelijk en de kwaliteit van de spellen en de uitrusting is top.

Onze teambuilding was een groot succes!


VulturE

Het was een geweldige ervaring!


We gingen erheen als onderdeel van een teambuildingevenement. Het team was super vriendelijk en de ervaring was top;

Thomas  

Zeer vriendelijk en beschikbaar team 


Zeer goede ervaring met een groep van ongeveer twintig mensen! Zeer vriendelijk en beschikbaar team, dat de tijd nam om advies te geven en uit te leggen hoe te spelen. Zeer tevreden, we komen terug!

Antoine

Vraag een gratis offerte aan voor uw teambuilding

Je moet rekening houden met minstens 1 uur spelen per persoon. De beste combinatie is 1u30 spelen: 1u virtual reality escape game (cohesie/samenwerking) + 30min arcade game/tekenen (om stoom af te blazen).

Un teambuilding chez VR-hut garantit des sourires

Als je vragen hebt, hebben wij het antwoord;

Bij VR-Hut willen we virtual reality toegankelijk en leuk maken voor iedereen. Onze speelruimtes zijn afgezet om ongelukken te voorkomen. Een operator zorgt er ook voor dat je spel soepel verloopt.

Hoewel deze website kan zijn gekoppeld aan andere websites, zijn wij niet direct of indirect betrokken bij enige goedkeuring, associatie, sponsoring, lidmaatschap of verwantschap met enige gekoppelde website, tenzij anders vermeld in dit document.

U dient de juridische kennisgevingen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website waarnaar u vanaf deze website een koppeling maakt, zorgvuldig te lezen. Het linken naar andere off-site pagina's of andere websites is op eigen risico.

Je vindt alle apparatuur die je nodig hebt bij VR-Hut. Als je komt, vergeet dan niet kleding mee te nemen waarin je je prettig voelt en waarin je je comfortabel kunt bewegen.

Nee. De technologie heeft een lange weg afgelegd en de apparatuur bij VR-Hut zorgt voor een soepele, comfortabele ervaring. Bepaalde meer dynamische ervaringen worden echter aanbevolen voor mensen die al bekend zijn met VR. Ons team staat klaar om je te adviseren over de meest geschikte ervaring voor jou.

Nee, je hoeft je spel niet van tevoren te kiezen als je je sessie boekt. Maar als je onze catalogus wilt ontdekken, raadpleeg dan de tab "Spelletjes" op onze website.

Helemaal niet! In feite zijn de meeste van onze klanten gezinnen met kinderen of vrienden die zich in hun vrije tijd willen ontspannen. Bovendien bieden we niet alleen videogames aan, maar ook Escape Games en meer gezinsgerichte ervaringen.

Nee, de virtual reality headsets die bij VR-Hut worden gebruikt zijn zo ontworpen dat je je bril op kunt houden. Het kan echter comfortabeler voor je zijn om contactlenzen te dragen, dus het is aan jou om naar eigen inzicht te experimenteren.

Bij VR-Hut kun je contant betalen of met een creditcard of bankpas.

Het is heel goed mogelijk om een factuur voor je bedrijf te krijgen van VR-Hut. Geef ons je facturatiegegevens en wij zorgen voor de opvolging van de factuur. Interesse in het organiseren van een activiteit voor je bedrijf? VR-Hut biedt u ook formules speciaal ontwikkeld voor Teambuilding en Bedrijven.

Natuurlijk kan dat! Als je je ooit moe voelt tijdens je sessie, aarzel dan niet om een van onze teamleden te waarschuwen. Er staan sofa's voor je klaar om op te ontspannen.

Om je spel te garanderen en onnodig reizen te voorkomen, moet je je sessie reserveren. Je kunt direct boeken via onze websitedoor de datum en tijd van je keuze te selecteren.
De keuze van het spel is in dit stadium echter niet verplicht, en het is natuurlijk mogelijk om je ervaring tijdens je bezoek aan de VR-Hut te kiezen.