VR-Hut, de eerste VR-ervaring in Waterloo

VR-Hut opent zijn eerste vestiging in Waterloo

 

VR-Hut eerste VR-ervaring

25 januari 2015

VR-Hut, de eerste VR-ervaring in Waterloo. Het universum binnen handbereik.

Het eerste virtual reality-centrum VR-Hut opende eind oktober officieel zijn deuren in Waterloo. Deze nieuwe attractie, perfect voor het vieren van een verjaardag of het organiseren van een teambuildingevenement, ontketent een heleboel sensaties.

Onder de tientallen scenario's die beschikbaar zijn, kunnen spelers zichzelf transformeren in boogschutters en coördineren om een stad te verdedigen, teams vormen en de beroemde veldslagen van de Tweede Wereldoorlog herbeleven, ontsnappen uit een veelheid aan virtuele ontsnappingskamers, een niet te missen ervaring beleven waarbij ze boven de leegte op het dak van een gebouw van 80 verdiepingen worden gegooid of, voor de kleintjes, zich uitleven in snelheids- en logicaspelletjes .  




Samen spelen in VR

Hoewel iedereen zijn eigen helm op zijn hoofd heeft, is de activiteit toch gemeenschappelijk. VR-Hut biedt een multi-player ervaring, waardoor meerdere mensen verbinding kunnen maken met hetzelfde spel en samen kunnen spelen. Maximaal 10 mensen kunnen tegelijkertijd verbinding maken met VR-Hut.

"Wat ongelooflijk is, is dat we elke dag zien dat mensen die videogames haten net zo dol zijn op VR als gamers ", legt Arnaud Percy, medeoprichter van VR-Hut, uit.

Nog 2 openingen in België in 2019... en 3 internationaal.

Achter het project staat Arnaud Percy. De medeoprichter van Belwatech zag meteen een reëel belang in virtual reality: "In onze sector, waar technologie steeds sneller zijn intrede doet in ons dagelijks leven, moet je voorop lopen en openstaan voor de toekomst. Toen ik voor het eerst een game uitprobeerde met een virtual reality-headset, besefte ik al snel dat dit de toekomst van gaming was.  

Arnaud Percy is van plan om het VR-Hut concept binnenkort uit te breiden naar andere steden. Brussel en La Louvière staan op de lijst. "We zijn op zoek naar locaties voor april 2019. VR-Hut heeft ook zijn zinnen gezet op internationale expansie, in de vorm van franchises, met name in Zwitserland, Marokko en Réunion Island.

VR-Hut - Virtual Reality Center
Leuvensesteenweg 47, 1410 Waterloo
7 dagen per week geopend, van 10 tot 22 uur
Reserveren verplicht via de website.

Het artikel is beschikbaar op Evenementennieuws en ook in Nederlands.



VR Hut - Waterloo's must-see RV centrum voor groepen!