VR Hut - Waterloo's must-see RV centrum voor groepen!

VR-Hut, het VR-centrum van Waterloo voor groepen om uit te proberen!



VR-Hut, het niet te missen VR-centrum in Waterloo! Op een boogscheut van Brussel opende enkele maanden geleden een nieuw virtual reality centrum zijn deuren : VR-Hut! Het geesteskind van de oprichter van BelwatechVooral dit frisse nieuwe merk trok onze aandacht.

We wilden weten wat de toegevoegde waarde van dit spel was en vooral welke herinneringen het zou oproepen. Duik in de strijd, word een trol-dodende boogschutter of overleef golven zombies. Of je nu alleen speelt of met een vriend, het wordt gegarandeerd een hoop plezier!


Voor iedereen!

Toen we de VR-Hut binnenkwamen, werden we begroet door Matthieu, de locatiemanager. Hij nodigde ons meteen uit in een van de 12 kamers die zijn ontworpen om gebruikers onder te dompelen in de unieke ervaring van virtual reality.

Toen we de zaal binnenkwamen, namen we plaats. De zaal was verdeeld in 4 secties, met een grens op de vloer. Deze was van tevoren berekend om de 3 andere spelers in de kamer niet te storen of hun "speelruimte" te betreden.

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende spelstijlen. De eerste is Onward, een oorlogsspel waarin je 2 tegen 2 vecht.

VR-Hut focust op comfort tijdens hun sessie. Daarom zul je weinig of geen bewegingsziekteomdat al hun spellen automatisch zijn voorgeconfigureerd voor teleportatie. Het is waar dat puristen hier niet van houden. Toch is dit centrum in Waterloo gericht op het grote publiek.

Of je nu wel of geen fan bent van dit soort videogames, je moet nog steeds zo'n 15 minuten wennen voordat je het spel in handen krijgt. HTC Vive Pro en begrijpen hoe het werkt binnen VR Hut.

Daarna namen we deel aan de verdediging van een fort na een invasie van trollen en andere fantastische monsters. Onze rol? Bescherm de stad met onze boogschietkunsten! Toen het spel voorbij was, namen we uiteindelijk deel aan een duel waarin we alle 4 tegen elkaar streden.

Dit videospel bracht de bewegingen van het lichaam in de praktijk en liet je zweten!

Toen onze sessie voorbij was, spraken we met de locatiemanager om erachter te komen waarom de VR Hut een aanwinst is en DE PLAATS om te zijn in Wallonië, en zelfs in België.



Er is alle reden om naar VR-Hut te komen

Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of zelfs een teambuildingevenement, VR Hut verwelkomt je in stijl! De receptie heeft retro consoles (Snes Mini en Megadrive Classics), maar ook een VR activiteit om op een plank te doen. Gegarandeerd een sensatie voor mensen met hoogtevrees!

Met zijn vriendelijke sfeer en goed ingerichte kamers draait alles bij VR Hut om samenkomen en delen. En zelfs als je alleen gaat, is er altijd wel iets te doen! We zagen zelfs dat het virtual reality centrum een kleine boogschietwedstrijd organiseerde waarbij de winnaar zelfs een klein cadeautje kon winnen.


Wat vinden we van dit centrum? Raad je het aan of niet?

Hoewel dit een vrij nieuw bedrijf is, zijn de manager en zijn personeel erg gastvrij en leent de omgeving zich erg goed voor virtual reality. De apparatuur is van topklasse en de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en de multiplayer-ervaring!

VR Hut ligt op een steenworp afstand van Brussel en is heel gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Er is dus geen excuus om niet langs te komen!

Bevelen we het aan? Natuurlijk doen we dat!

U vindt de link naar het artikel hier

Wil je reserveren? Boek nu je tijd!



Flair test VR in ons land