Interview met Anthony Pitsy en Arnaud Michel, manager van VR-Hut

Interview met Anthony Pitsy en Arnaud Michel, manager van VR-Hut

In deze video krijgen we de kans om de virtual reality ervaring te ontdekken die wordt aangeboden door VR-Hut, een vrijetijdscentrum in Waterloo in Waals-Brabant. Maar dat is niet alles: we worden ook getrakteerd op een boeiend gesprek tussen Anthony Pitsy en Arnaud Michel, de manager van VR-Hut, over het gebruik van Odoo om het centrum te beheren.


Voor wie het niet weet: Odoo is een open source bedrijfsbeheersysteem dat alle activiteiten van een bedrijf op één platform centraliseert. Van boekhouding tot voorraadbeheer tot klantenrelaties, Odoo biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijven van elke omvang.

In het geval van VR-Hut was het gebruik van Odoo een voor de hand liggende keuze voor Arnaud Michel en zijn team. Zoals hij in de video uitlegt, had het bedrijf behoefte aan een krachtig beheersysteem op maat voor het beheer van boekingen, betalingen, voorraden en klantenrelaties.

Dat is waar The Service Company om de hoek komt kijken, want zij zijn gespecialiseerd in het implementeren van Odoo voor KMO's. Dankzij hun expertise kon The Service Company een oplossing op maat voorstellen voor VR-Hut, waarbij Odoo werd geïntegreerd in hun website en de functionaliteiten werden aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

tsc odoo partner

Het resultaat? Een efficiënt beheersysteem waarmee VR-Hut zijn activiteiten in realtime kan beheren, de behoeften van zijn klanten beter kan begrijpen en aanbiedingen kan doen die op hun profiel zijn afgestemd.

Maar daar houdt het niet op: VR-Hut biedt ook een unieke virtual reality-ervaring. Dankzij ultramoderne apparatuur en software van de nieuwste generatie kunnen bezoekers zich onderdompelen in adembenemende virtuele werelden, van videogames en professionele simulaties tot artistieke en educatieve ervaringen.

Kortom, VR-Hut biedt een complete en innovatieve vrijetijdsbeleving, ondersteund door een krachtig beheersysteem op maat. Voor virtual reality liefhebbers en ondernemers die op zoek zijn naar effectieve beheeroplossingen is deze video niet te missen!

Aarzel niet om ons te volgen op sociale netwerken: Facebook of instagram. We posten regelmatig nieuwe spellen en lopende promoties in ons centrum.


We groeien bij VR-Hut!