FRUIT NINJA ;

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN FRUIT NINJA


De sappigste, meest actievolle uitbarsting van fruitig plezier!

Op jullie zwaarden!


Betreed de wereld van Fruit Ninja en val fruit vanuit alle hoeken aan, maar zorg dat je de bommen niet raakt! Verbeter je ninjavaardigheden door fruit te snijden, jongleren en spiesen in virtual reality.

Voer grote combo's uit, buig bommen af met een handomdraai en verover een plek op de wereldranglijst of ontspan in de Zen-modus.

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1. /

2. /

3. /

4. /

5. /

TIPS & ADVIES

Het gebruik van Aimpoint® zoekers geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met het concept van schieten met beide ogen open.
De revolutionaire technologie van de GAIM Virtual Reality Simulator geeft je de kans om de kunst van het schieten te oefenen in een authentieke en vermakelijke omgeving.
Hunt VR is gemaakt met de hulp van professionele schietinstructeurs en biedt een nauwkeurige, realistische jachtsimulatie voor schietsportliefhebbers en jagers. Ideaal voor training het hele jaar door.

Boek nuje Fruit Ninja VR-ervaring! !

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.