PRINCE OF PERSIA - THE DAGGER OF TIME

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN PRINCE OF PERSIA - THE DAGGER OF TIME


Ubisoft stort je in een episch avontuur gebaseerd op de beroemde Prince of Persia-franchise!

Alleen speelbaar in teams van 2 of 4 spelers!


In dezelfde lijn als "Escape the Lost Pyramid" en "Beyond Medusa's Gate" dompelt Ubisoft je dit keer onder in de beroemde Prince of Persia-franchise! Avonturiers, jullie zijn door Kaileena naar het Fort van de Tijd geroepen om kwaadaardige demonen tegen te houden.

Bereik de Zandloperkamer en confronteer de kwaadaardige magiërs met de Dagger van de Tijd! Gebruik de krachten van dit magische artefact om de tijd te beheersen en de vele uitdagingen die voor je liggen aan te gaan!

Ontdek de nieuwe generatie virtual reality avonturen en Escape Games bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo!

Ideaal voor teambuilding of om quality time door te brengen met vrienden en familie.

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1. Help / Bel uw VR-operator

2. /

3. /

4. Een object gebruiken / teleporteren

5. /

TIPS & ADVIES

We raden je aan eerst onze ontsnappingsspellen "Ontsnap aan de Verloren Piramide" en "Voorbij Medusa's Poort" uit te spelen voordat je aan deze veeleisende ervaring begint.
Volg de tutorial aan het begin van het spel en luister naar de instructies die je VR-operator je ter plekke geeft.


Een game duurt gemiddeld een uur. Vraag je VR-operator naar het spelrecord. Je zult heel snel en sluw moeten zijn als je het wilt verslaan en naar de top van het klassement wilt klimmen!

Als je vast komt te zitten, steek je gewoon je armen omhoog en het pad waar het raadsel ligt wordt gemarkeerd. Als je nog steeds niet weet hoe je verder moet, vraag het dan aan onze operator ter plaatse - we helpen je graag.

Boek nu je VR-ervaring!

PRINCE OF PERSIA!

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellenHet assortiment omvat solo-ervaringen en familiespellen;

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven.Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.