SIGNAL LOST

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN SIGNAL LOST


De baan van de "Asgard" reageert niet meer en is op weg naar de aarde. Herstel de commandosystemen van het station met je bemanning voordat het te laat is!

Red de planeet Aarde!


De verbinding met het geheime onderzoeksstation "Asgard", in een baan om de aarde, werd vijf uur geleden plotseling verbroken. Het station bewoog zich toen in een afgelegen baan. Het duurt nog maar een uur voordat "Asgard" de atmosfeer van onze planeet binnenkomt. Als het station op Aarde valt, zullen er miljoenen slachtoffers vallen. Jij maakt deel uit van het noodteam dat de systemen van het station moet herstellen, die nodig zijn om de baan te corrigeren. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bewustzijn digitaal geïntegreerd in het experimentele model van robotingenieurs, die gelukkig momenteel worden getest op een ander nabijgelegen baanstation.

Wat verbergt zich in het ruimtestation dat nu levenloos lijkt en waar is de bemanning naartoe verdwenen? Vind de antwoorden en repareer de hoofdcomputer aan boord om een ramp af te wenden.

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1 Help / Bel uw VR-operator

2 Teleporteren

3. /

4. Een object gebruiken

5. /

TIPS & ADVIES

Volg de tutorial aan het begin van het spel en luister naar de instructies die je VR-operator je ter plekke geeft.


Als je vast komt te zitten, steek je gewoon je armen omhoog en het pad of de puzzel wordt gemarkeerd. Als je nog steeds niet weet hoe je verder moet, vraag het dan aan onze operator ter plaatse - we helpen je graag.


Een game duurt gemiddeld een uur. Vraag je VR-operator naar het spelrecord. Je zult heel snel en sluw moeten zijn als je het wilt verslaan en naar de top van het klassement wilt klimmen!


Als je je wilt verplaatsen, moet je je aanwijzer op de grond richten.


Boek nu je VR-ervaring!

Signaal verloren!

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.