EVEREST VR

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN EVEREST VR


Beklim Everest in virtual reality met Everest VR!

Everest bedwingen!


Kun jij de hoogste top ter wereld bedwingen? Ga mee op expeditie om de top van de Mount Everest te bedwingen in een meeslepende, fotorealistische virtual reality-ervaring.

Pak je ijsbijl, doe je stijgijzers om en ga de hellingen van de berg op in een adembenemend avontuur.

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1. menu

2 Teleporteren

3. Systeemmenu

4. Vangen / interactie

5. /

TIPS & ADVIES

Om te teleporteren houd je de pad (knop 2) ingedrukt terwijl je op de grond richt. Laat de knop los en je bereikt je bestemming.
Aan het begin van je spel Everest VR leert de tutorial je de basisbeginselen over de toetsen. Volg de instructies nauwkeurig op en vergeet aan het einde niet naar het personage voor je te zwaaien. Je avontuur begint meteen.
Het spel kan zittend of staand worden gespeeld, afhankelijk van je voorkeur. Je kunt je verplaatsen met teleportatie of door de joystick te bewegen terwijl je klimt.

Wacht niet langer - boek nuje EVEREST VR ervaring! !

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.