HUNT VR !

RESERVEER NU

PRESENTATIE VAN HUNT VR


Pak je geweer en ontdek onze virtual reality jachtsimulator met Hunt VR!

Exclusief bij VR-Hut.

Virtual reality jagen is net zo meeslepend!


Op zoek naar een realistische jachtervaring in virtual reality? Ontdek de volgende generatie schietsimulator! De revolutionaire technologie van Hunt VR geeft je de kans om de kunst van het schieten op een authentieke en vermakelijke manier te beoefenen.

Jaag in ongelooflijk mooie en realistische omgevingen, kies je prooi en schiet ze neer met technieken en ballistiek die voldoen aan professionele normen. Gebruik onze accessoire die een echt jachtgeweer reproduceert, voor sensaties die nog nooit eerder in een simulator zijn bereikt!

RESERVEER MIJN SPEL

BESTURINGSCONFIGURATIE

 Joystick configuratie

1. /

2. /

3. /

4. Een object gebruiken / teleporteren

5. /

TIPS & ADVIES

Het gebruik van Aimpoint® zoekers geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met het concept van schieten met beide ogen open.
De revolutionaire technologie van de GAIM Virtual Reality Simulator geeft je de kans om de kunst van het schieten te oefenen in een authentieke en vermakelijke omgeving.
Hunt VR is gemaakt met de hulp van professionele schietinstructeurs en biedt een nauwkeurige, realistische jachtsimulatie voor schietsportliefhebbers en jagers. Ideaal voor training het hele jaar door.

Boek nu je VR-ervaring!

HUNT VR!

VR-Hut biedt je arcadegames voor meerdere spelersen virtuele ontsnappingsspellensolo-ervaringen en familiespellen

Je kunt ons ook volgen op onze sociale netwerken. We posten regelmatig nieuwe spellen en promoties in onze virtual reality ruimte;

Blijf op de hoogte van de vele nieuwe dingen bij VR-Hut, jouw virtual reality centrum in Waterloo.


Ben je geïnteresseerd in dit spel?

Wacht niet te lang met het boeken van een game met je vrienden of familie;Meer informatie overonze tarieven. Als je direct een wedstrijd wilt boeken, klik dan hier;je kunteen spel reserveren en kies het spel ter plekke als je aankomt.

De taal van het spel wordt alleen ter informatie gegeven en moet je niet verontrusten. Je hebt de taal niet nodig in het spel, je spreekt je eigen taal samen in de spelkamer.